• +36/30/378 10 79
  • +36/94/358 160
"Szép tiszta hely, kedves személyzet, bőséges ételek"
V. Enikő Magyarország, Sopron
“prostorné pokoje, příjemný personál,vynikající jídlo”
PavlaHr Czech Republic, Petřvald
"A személyzet osztályon felüli, kedvesek, segítőkészek, barátságosak, de nem tolakodóan. Amennyiben újra visszamegyünk az 100% - ban az ott dolgozók miatt lesz!"
T. Andrea Magyarország, Hajdúszoboszló
“Everything excellent! After experience with previous hungarian pensions we were surprised. Really nice building and high level staff, good cuisine and quiet place. Because of some proce action we paid very low money (so we could allow to spend more money for excelleny dinner).”
Jiří Czech Republic, Brno
“Családias hangulat, kényelmes szoba, kiváló étterem.”
András Magyarország, Debrecen
"Kedves személyzet, finom ételek."
L. Szabolcs Magyarország, Békéscsaba
"Kellemes környezet, barátságos személyzet, finom ételek, gyermekbarát hozzáállás, kényelmes szobák."
H. Péter Magyarország, Miskolc
"A személyzet rendkívül udvarias, segítőkész."
K. Gábor Magyarország, Budapest
Sehr gutes Preis Leistungsverhältnis
Nadja Austria, Wien
“Bequeme Betten, nettes Personal, das Essen ist sehr lecker und sehr günstig (meine Empfehlung: "Szekely Kraut"). Super Lage, sehr nah am Thermalbad."
Alin P. Germany, München
"Kedves, mosolygós fogadtatás, a kiszolgálás, a régi használati tárgyak az étteremben látványosságot, kellemes hangulatot nyújtottak."
Norbert Magyarország, Pécs
"Kitűnő a szakács, bőséges adagokat szolgálnak fel."
P. Anett Magyarország, Budapest
“Excellent service, perfect breakfast, clean and comfortable rooms, good location for both travelers on the way to Austria and those visiting Bukfurdo which is just on a foot distance.”
Justas H. Latvia, Riga
“Hatalmas szobát kaptunk, kényelmes ágyakkal, nagyon kedves tulajdonosokkal.”
Ildikó J. Magyarország, Göd

Borravalónak csak egy LOL?

Augusztus 17-én nyolcfős társaság bulizott egy belmari (New Jersey állam) grill bárban. A számlán 112 dollár szerepelt. A vendégek hitelkártyával fizettek, a pincér csak később nézte meg a Borravaló rubrikát a nyugtán, ahová nem számot írtak fel a bulizók, hanem valami egészen mást. 

LOL-

 

LOL - Ennyi szerepelt a számla megfelelő rovatában. (LOL - laughing out loud – hangosan felnevetni rövidítése)

Jessica Corinne, a felszolgáló nem volt boldog – de nem (csak) azért, mert egy fillér (cent) borravalót sem kapott, sokkal inkább a megalázó vélemény miatt. A LOL mellé azt is odaírták a vendégek: „egy órát vártunk az ételre". A pincérlány, aki egyébként egyetemi hallgató elmondta: öt éve dolgozik felszolgálóként, és büszke arra, hogy színvonalas szolgáltatást szokott nyújtani a vendégeknek. Jessica elismerte, hogy a társaságnak sokat kellett várnia az ételre, ám ő már megérkezésükkor figyelmeztette őket, hogy a konyha a szokottnál kicsit nagyobb terhelésnek van kitéve. A vendégek a távozáskor is elégedetteknek tűntek.

Az apró-cseprőnek tűnő ügy komoly vihart kavart, olyannyira, hogy a település polgármestere is foglalkozott az üggyel, és Facebook-oldalán arra kérte a lakosokat, hogy viszonyuljanak úgy a szolgáltató szektorban dolgozókhoz, ahogy ők maguk is elvárnák, hogy a munkájukat értékeljék.

A Facebookon egyébként a pincérlány is megosztotta a szomorú történetet, bejegyzéséből kiderül, hogy sok felszolgáló mindössze 2,5 dolláros (680 forint) órabérrel dolgozik, és rettentően rá vannak szorulva a borravalóra, amely után még adózniuk is kell.

 

forrás: http://www.hir24.hu