• +36/30/378 10 79
 • +36/94/358 160
"Szép tiszta hely, kedves személyzet, bőséges ételek"
V. Enikő Magyarország, Sopron
“prostorné pokoje, příjemný personál,vynikající jídlo”
PavlaHr Czech Republic, Petřvald
"A személyzet osztályon felüli, kedvesek, segítőkészek, barátságosak, de nem tolakodóan. Amennyiben újra visszamegyünk az 100% - ban az ott dolgozók miatt lesz!"
T. Andrea Magyarország, Hajdúszoboszló
“Everything excellent! After experience with previous hungarian pensions we were surprised. Really nice building and high level staff, good cuisine and quiet place. Because of some proce action we paid very low money (so we could allow to spend more money for excelleny dinner).”
Jiří Czech Republic, Brno
“Családias hangulat, kényelmes szoba, kiváló étterem.”
András Magyarország, Debrecen
"Kedves személyzet, finom ételek."
L. Szabolcs Magyarország, Békéscsaba
"Kellemes környezet, barátságos személyzet, finom ételek, gyermekbarát hozzáállás, kényelmes szobák."
H. Péter Magyarország, Miskolc
"A személyzet rendkívül udvarias, segítőkész."
K. Gábor Magyarország, Budapest
Sehr gutes Preis Leistungsverhältnis
Nadja Austria, Wien
“Bequeme Betten, nettes Personal, das Essen ist sehr lecker und sehr günstig (meine Empfehlung: "Szekely Kraut"). Super Lage, sehr nah am Thermalbad."
Alin P. Germany, München
"Kedves, mosolygós fogadtatás, a kiszolgálás, a régi használati tárgyak az étteremben látványosságot, kellemes hangulatot nyújtottak."
Norbert Magyarország, Pécs
"Kitűnő a szakács, bőséges adagokat szolgálnak fel."
P. Anett Magyarország, Budapest
“Excellent service, perfect breakfast, clean and comfortable rooms, good location for both travelers on the way to Austria and those visiting Bukfurdo which is just on a foot distance.”
Justas H. Latvia, Riga
“Hatalmas szobát kaptunk, kényelmes ágyakkal, nagyon kedves tulajdonosokkal.”
Ildikó J. Magyarország, Göd
Baranyai Lajos és zenekara 2018. május 19-től augusztus 20-ig élő cigány zenevél fogják felejthetetlenné tenni a helyi, környékbeli lakosok valamint a Bükfürdőre látogató vendégek minden egyes napját a Rigótanya Étteremben, napi 4 órás cigány muzsikával.
 
Rigótanya Panzió és Étterem Bük fürdő  Kezdőlap
 
 
Előreláthatólag minden nap 18-22 óráig fog szólni a muzsikaa neves művészek előadásában, akik mindegyike a Pannon Cigányzenekar szólistái, de tervben van Déli Muzsikaszó is. Az aktualitásokról az érdeklődők a Rigótanya Étterem és Panzió facebook oldalán és a weboldalán (www.rigotanya.hu) fognak majd tájékoztatást kapni.
 
1 Rigótanya Panzió és Étterem Bük fürdő  Kezdőlap
 
Dukavits Attila (Rigótanya Étterem és Panzió tulajdonosa): „Nagy örömünkre szolgál, hogy a Magyar Kultúra és a Magyar Ízek együttesen tudják majd népszerűsíteni hazánk jó hírnevét itthon és külföldön egyaránt. Köszönettel tartozunk Magyarország Kormányának, hogy így felkarolja és segíti ezt a szegmensét a Magyar Turizmusnak és hagyományainknak. Minden fórumot meg fogunk ragadni, hogy minél több helyre eljusson a hírünk és minél többen részesei leessenek ennek a fantasztikus élménynek. Örömünkre szolgál, hogy Bük Városának Önkormányzata, a helyi TDM és a Művelődési Központ egyaránt biztosított bennünket a támogatásukról és a program népszerűsítéséről és így többek között az Ivó napi borkóstoló, Etno-Folk Forgatag, Aratóünnep és Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál külsős helyszíneként is szerepelni fog a Rigótanya Étterem, ahol Baranyai Lajos és zenekara muzsikál.”
 
Baranyai Lajos zenekara:
 • Baranyai Lajos (zenekarvezető, klarinét)
 • Kónyai Flórián (prímás)
 • Rákóczi Béla (nagybőgő)
 • Albert Elemér (cimbalom)
 • Orsós Tamás (brácsa)
A„Muzsikáló Magyarország 2018” célja a cigányzene országos szintű kiterjesztése, népszerűsítése és új helyszínek bevonása a programba. Radics Ferenc, a Magyar Állami Népi Együttes zenekarvezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy ez a műfaj több száz éven keresztül működött, most azonban vissza kell hozni a köztudatba, ezért nagy előrelépésnek nevezte az idei pályázat kibővítését. A nyertes pályázók lehetőséget kapnak arra, hogy május 19. és augusztus 20. között, a hét min. hat napján, minimum három órában négy-öt fős cigányzenekart foglalkoztassanak. Pályázatot minimum 30 vendég fogadására alkalmas vendéglátó egységek tulajdonosai, működtetői nyújthatnak be. A program szakmai vezetője Radics Ferenc, a Magyar Állami Népi Együttes zenekarvezetője. A zenészek tiszteletdíját a Hagyományok Háza (http://www.hagyomanyokhaza.hu) a muzsikusokkal egyedileg kötött megbízási szerződés alapján, az abban foglaltak szerint közvetlenül a muzsikusok részére fizeti meg, az éttermek nem részesülnek támogatásban.
 
A pályázati felhívás a Hagyományok Háza honlapján olvasható, a jelentkezéseket április 25-éig lehetett benyújtani. A pályázatokat Radics Ferenc, Sántha Ferenc, Déki Lakatos Sándor és Kerényi Imre bírálja el. A hagyományos éttermi cigányzene támogatása és népszerűsítése céljából Muzsikáló Budapest címmel tavaly hirdetett első alkalommal pályázatot a Miniszterelnöki Kabinetiroda és a Hagyományok Háza, akkor 12 budapesti étterem kapott lehetőséget cigányzenekarok foglalkoztatására.
 
32731975 2063325043881738 3177832399501262848 n
sajtótájékoztató
(Tóth Tamás intézményvezető Büki Művelődési és Sportközpont, Dr. Németh Sándor BÜK város polgármestere, Ágh Péter országgyűlési képviselő, Dukavits Attila Rigótanya Pazió és Étterem tulajdonosa, Baranyai Lajos zenekarvezető)
 
Örömmel hallottuk, hogy a nagy érdeklődésre tekintettel és a beérkezett pályázatok nem várt nagy száma miatt Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott közbenjárása eredményeként Magyarország Kormánya lehetőséget biztosított a pályázati felhívásban tervezett 8 budapesti és 8 vidéki helyszín helyett 25 budapesti és 50 vidéki helyszín támogatására.
Az összes nyertese a pályázat: http://www.hagyomanyokhaza.hu/page/13306/
 
RIGÓTANYA ÉTTEREM BÜK-FÜRDŐ (9737 Bük, Kossuth Lajos u. 110.)
 • e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • www.rigotanya.hu
 • asztalfoglalás: +36/94/358 160, +36/30/378 10 79