• +36/30/378 10 79
  • +36/94/358 160
"Szép tiszta hely, kedves személyzet, bőséges ételek"
V. Enikő Magyarország, Sopron
“prostorné pokoje, příjemný personál,vynikající jídlo”
PavlaHr Czech Republic, Petřvald
"A személyzet osztályon felüli, kedvesek, segítőkészek, barátságosak, de nem tolakodóan. Amennyiben újra visszamegyünk az 100% - ban az ott dolgozók miatt lesz!"
T. Andrea Magyarország, Hajdúszoboszló
“Everything excellent! After experience with previous hungarian pensions we were surprised. Really nice building and high level staff, good cuisine and quiet place. Because of some proce action we paid very low money (so we could allow to spend more money for excelleny dinner).”
Jiří Czech Republic, Brno
“Családias hangulat, kényelmes szoba, kiváló étterem.”
András Magyarország, Debrecen
"Kedves személyzet, finom ételek."
L. Szabolcs Magyarország, Békéscsaba
"Kellemes környezet, barátságos személyzet, finom ételek, gyermekbarát hozzáállás, kényelmes szobák."
H. Péter Magyarország, Miskolc
"A személyzet rendkívül udvarias, segítőkész."
K. Gábor Magyarország, Budapest
Sehr gutes Preis Leistungsverhältnis
Nadja Austria, Wien
“Bequeme Betten, nettes Personal, das Essen ist sehr lecker und sehr günstig (meine Empfehlung: "Szekely Kraut"). Super Lage, sehr nah am Thermalbad."
Alin P. Germany, München
"Kedves, mosolygós fogadtatás, a kiszolgálás, a régi használati tárgyak az étteremben látványosságot, kellemes hangulatot nyújtottak."
Norbert Magyarország, Pécs
"Kitűnő a szakács, bőséges adagokat szolgálnak fel."
P. Anett Magyarország, Budapest
“Excellent service, perfect breakfast, clean and comfortable rooms, good location for both travelers on the way to Austria and those visiting Bukfurdo which is just on a foot distance.”
Justas H. Latvia, Riga
“Hatalmas szobát kaptunk, kényelmes ágyakkal, nagyon kedves tulajdonosokkal.”
Ildikó J. Magyarország, Göd

Gigantikus borravalót kapott a fiatal pincér

„Nem tudom, milyen vágyai és céljai vannak az életben, de remélem, ez a borravaló segít majd, hogy teljesüljenek."

Amikor a frankforti (Illinois állam) Smokey Barque nevű grillétterem pincére, Brendan Motill június 28-án elment dolgozni, még nem sejthette, hogy az a nap egy ötezer százalékos borravaló miatt lesz emlékezetes.

 waiter

Délután beszédbe elegyedett egy vendéggel, aki az élet nagy dolgairól magyarázott neki, aztán kikérte a számlát. Brendan kivitte neki, majd amikor ránézett a nyugtára, furcsa számokat látott: a 20 dollár 31 centes fogyasztás után 1020 dollár 31 centet fizetett a vendég. A borravaló tehát kereken egy ezres volt. Mai árfolyamon 284 ezer forint.

Nem elírás történt.

Mire a felszolgáló visszament az asztalhoz, hogy rákérdezzen a furcsaságra, a vendég eltűnt. Egy papírfecni volt az asztalon, amelyen a titokzatos úriember megköszönte a kedves kiszolgálást, és azt írta, szerinte Brendan remekül végzi a munkáját. „Nem tudom, milyen vágyai és céljai vannak az életben, de remélem, ez a borravaló segít majd, hogy teljesüljenek." – olvasható a papíron.

Tettét így indokolja a vendég: szeretné, ha az emberek sokkal barátságosabbak lennének egymással. A titokzatos idegen arról is ír, hogy néha elkövet ehhez hasonló jócselekedeteket, hogy tudassa a környezetével: nem csak negatív hozzáállás és erőszak van a világon.

forrás: http://www.hir24.hu