• +36/30/378 10 79
  • +36/94/358 160
"Szép tiszta hely, kedves személyzet, bőséges ételek"
V. Enikő Magyarország, Sopron
“prostorné pokoje, příjemný personál,vynikající jídlo”
PavlaHr Czech Republic, Petřvald
"A személyzet osztályon felüli, kedvesek, segítőkészek, barátságosak, de nem tolakodóan. Amennyiben újra visszamegyünk az 100% - ban az ott dolgozók miatt lesz!"
T. Andrea Magyarország, Hajdúszoboszló
“Everything excellent! After experience with previous hungarian pensions we were surprised. Really nice building and high level staff, good cuisine and quiet place. Because of some proce action we paid very low money (so we could allow to spend more money for excelleny dinner).”
Jiří Czech Republic, Brno
“Családias hangulat, kényelmes szoba, kiváló étterem.”
András Magyarország, Debrecen
"Kedves személyzet, finom ételek."
L. Szabolcs Magyarország, Békéscsaba
"Kellemes környezet, barátságos személyzet, finom ételek, gyermekbarát hozzáállás, kényelmes szobák."
H. Péter Magyarország, Miskolc
"A személyzet rendkívül udvarias, segítőkész."
K. Gábor Magyarország, Budapest
Sehr gutes Preis Leistungsverhältnis
Nadja Austria, Wien
“Bequeme Betten, nettes Personal, das Essen ist sehr lecker und sehr günstig (meine Empfehlung: "Szekely Kraut"). Super Lage, sehr nah am Thermalbad."
Alin P. Germany, München
"Kedves, mosolygós fogadtatás, a kiszolgálás, a régi használati tárgyak az étteremben látványosságot, kellemes hangulatot nyújtottak."
Norbert Magyarország, Pécs
"Kitűnő a szakács, bőséges adagokat szolgálnak fel."
P. Anett Magyarország, Budapest
“Excellent service, perfect breakfast, clean and comfortable rooms, good location for both travelers on the way to Austria and those visiting Bukfurdo which is just on a foot distance.”
Justas H. Latvia, Riga
“Hatalmas szobát kaptunk, kényelmes ágyakkal, nagyon kedves tulajdonosokkal.”
Ildikó J. Magyarország, Göd

Ötödik szezonját kezdi a bükfürdői termelői piac

Megnyílt pénteken a bükfürdői termelői piac ötödik szezonja. Péntekenként kínálják portékáikat az árusok, az élőzene az idei újdonság és az is, hogy hamarosan térképre kerül ez a piac is.

buk termelo piac 2019

 

Sajttal, húsáruval, mézzel, friss zöldséggel savanyúsággal, de még kézműves árukkal is várták az érdeklődőket tegnap délután a bükfürdői termelői piac árusai. Így lesz ez minden pénteken október 18-áig. A „heti vásár” egyszerre szól a helyieknek és a messziről jött turistáknak is, ez az egyik különlegessége, mondta a szezonnyitón dr. Kondora Bálint, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke.

Beszélt arról is, hogy hamarosan térképre kerül a bükfürdői piac, hiszen a vasi gasztrotérkép után a termelői piacokról készít hasonlót a Vas Megyei Turizmus Szövetség.
– Hiánypótló a termelői piac – mondta Baranyai Róbert. Bük alpolgármestere arról is beszélt: ha minden a tervek szerint alakul, a mostaninál modernebb, szebb teret tudnak majd biztosítani a piacnak.

 

Kerek évfordulót ünnepel a piac mellett a működtető, a Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület is – mondta Spilenberg Andrea, a szervezet elnöke. A piac öt-, a szervezet tízéves, taglétszáma kétszáz feletti. Az idei szezon újdonságáról is beszámolt: élőzene lesz a piaci forgatagban.

forrás: https://www.vaol.hu