• +36/30/378 10 79
  • +36/94/358 160
"Szép tiszta hely, kedves személyzet, bőséges ételek"
V. Enikő Magyarország, Sopron
“prostorné pokoje, příjemný personál,vynikající jídlo”
PavlaHr Czech Republic, Petřvald
"A személyzet osztályon felüli, kedvesek, segítőkészek, barátságosak, de nem tolakodóan. Amennyiben újra visszamegyünk az 100% - ban az ott dolgozók miatt lesz!"
T. Andrea Magyarország, Hajdúszoboszló
“Everything excellent! After experience with previous hungarian pensions we were surprised. Really nice building and high level staff, good cuisine and quiet place. Because of some proce action we paid very low money (so we could allow to spend more money for excelleny dinner).”
Jiří Czech Republic, Brno
“Családias hangulat, kényelmes szoba, kiváló étterem.”
András Magyarország, Debrecen
"Kedves személyzet, finom ételek."
L. Szabolcs Magyarország, Békéscsaba
"Kellemes környezet, barátságos személyzet, finom ételek, gyermekbarát hozzáállás, kényelmes szobák."
H. Péter Magyarország, Miskolc
"A személyzet rendkívül udvarias, segítőkész."
K. Gábor Magyarország, Budapest
Sehr gutes Preis Leistungsverhältnis
Nadja Austria, Wien
“Bequeme Betten, nettes Personal, das Essen ist sehr lecker und sehr günstig (meine Empfehlung: "Szekely Kraut"). Super Lage, sehr nah am Thermalbad."
Alin P. Germany, München
"Kedves, mosolygós fogadtatás, a kiszolgálás, a régi használati tárgyak az étteremben látványosságot, kellemes hangulatot nyújtottak."
Norbert Magyarország, Pécs
"Kitűnő a szakács, bőséges adagokat szolgálnak fel."
P. Anett Magyarország, Budapest
“Excellent service, perfect breakfast, clean and comfortable rooms, good location for both travelers on the way to Austria and those visiting Bukfurdo which is just on a foot distance.”
Justas H. Latvia, Riga
“Hatalmas szobát kaptunk, kényelmes ágyakkal, nagyon kedves tulajdonosokkal.”
Ildikó J. Magyarország, Göd

Rapso, 100%-os tiszta repceolaj

RAPSO a koleszterinmentes repceolaj!

Az aschachi olajsajtoló átvételével a VOG tovább építi elkötelezettségét az élelmiszer-előállítás iránt. Az aschachi étolajgyártásban a legfőbb szerepet a 100%-os tiszta repceolaj, a RAPSO játssza, amely a felső-ausztriai mezőgazdasági kamara és a linzi vetőmagtermesztés tervezetének keretében került kifejlesztésre, mára Középeurópa egyik legjelentősebb repceolaj-terméke lett. Miután az 1995-ös ANUGA kiállításon Kölnben bemutatásra került, a RAPSO mint figyelemreméltó fejlődésen ment keresztül bel- és külföldön egyaránt. 2009-ben már az össztermelés 75%-a kerül Ausztrián kívüli boltok pultjaira.

repce rigotanya

 

Rapso 075 l

Ennek egyik oka az az egyedülálló többletérték, amelyet ez a termék a repceolaj általánosan ismert, különlegesen értékes tulajdonságain kívül nyújt: a RAPSO garantáltan génkezeletlen termék, az AGROVET élelmiszer- és környezetminőség-biztonsági cég bizonyítványa szerint és folyamatos ellenőrzése szerint. Kiválasztott szerződéses ausztriai gazdák termesztik a repcemagot szigorú feltételek mellett. Az olajat kíméletesen sajtolják, és nem kezelik kémiai oldószerekkel, mint a tömeggyártással foglalkozó olaj-előállítók. Az abszolút maradványmentesség és az ezzel összekapcsolódó magasabb ökológiai érték igazolják az ezzel a módszerrel járó alacsonyabb hatásfok létjogosultságát. Az olaj további feldolgozása és tisztítása sem kémiai úton történik, hanem fizikai eljárások során. Következetes ellenőrző rendszer biztosítja az egyenletesen magas minőséget. A RAPSO eredendően koleszterinmentes, és természetes E-vitaminban gazdag, így az adalékok hozzáadása felesleges. Az olajat fényvédő zöld üvegbe töltik, mely megőrzi az olaj vitamintartalmát, és hosszabb szavatossági időt biztosít.

 

Rapso Logo

 

Az előállító olajfinomító üzem, a raktározás és a termék palackozása egyazon telephelyen történik. Mindez a szállítási költségek kiiktatásával a termék előállítási költségeit is csökkenti és egyben a magas minőségben előállított repceolaj az oxidáció során fellépő minőségi romlását is megakadályozza.

 

A RAPSO ízsemleges, és ezáltal kiválóan alkalmazható a hideg- és melegkonyha valamennyi felhasználási területén. Különleges zsírsav-spektruma élelmiszer-fiziológiai szempontból különösen értékessé teszi. 60%-os egyszeresen telítetlen és több mint 30%-os többszörösen telítetlen zsírsavtartalmával a RAPSO különleges egészségügyi szempontok betartását teszi lehetővé, és nagyon kedvező hatással van szív- és keringési rendszerre és az anyagcserére.

 

forrás: http://vog.hu