• +36/30/378 10 79
  • +36/94/358 160
"Szép tiszta hely, kedves személyzet, bőséges ételek"
V. Enikő Magyarország, Sopron
“prostorné pokoje, příjemný personál,vynikající jídlo”
PavlaHr Czech Republic, Petřvald
"A személyzet osztályon felüli, kedvesek, segítőkészek, barátságosak, de nem tolakodóan. Amennyiben újra visszamegyünk az 100% - ban az ott dolgozók miatt lesz!"
T. Andrea Magyarország, Hajdúszoboszló
“Everything excellent! After experience with previous hungarian pensions we were surprised. Really nice building and high level staff, good cuisine and quiet place. Because of some proce action we paid very low money (so we could allow to spend more money for excelleny dinner).”
Jiří Czech Republic, Brno
“Családias hangulat, kényelmes szoba, kiváló étterem.”
András Magyarország, Debrecen
"Kedves személyzet, finom ételek."
L. Szabolcs Magyarország, Békéscsaba
"Kellemes környezet, barátságos személyzet, finom ételek, gyermekbarát hozzáállás, kényelmes szobák."
H. Péter Magyarország, Miskolc
"A személyzet rendkívül udvarias, segítőkész."
K. Gábor Magyarország, Budapest
Sehr gutes Preis Leistungsverhältnis
Nadja Austria, Wien
“Bequeme Betten, nettes Personal, das Essen ist sehr lecker und sehr günstig (meine Empfehlung: "Szekely Kraut"). Super Lage, sehr nah am Thermalbad."
Alin P. Germany, München
"Kedves, mosolygós fogadtatás, a kiszolgálás, a régi használati tárgyak az étteremben látványosságot, kellemes hangulatot nyújtottak."
Norbert Magyarország, Pécs
"Kitűnő a szakács, bőséges adagokat szolgálnak fel."
P. Anett Magyarország, Budapest
“Excellent service, perfect breakfast, clean and comfortable rooms, good location for both travelers on the way to Austria and those visiting Bukfurdo which is just on a foot distance.”
Justas H. Latvia, Riga
“Hatalmas szobát kaptunk, kényelmes ágyakkal, nagyon kedves tulajdonosokkal.”
Ildikó J. Magyarország, Göd

Route 130 Diner

Viszonozták a tűzoltók a pincérnő kedvességét, miután kifizette a reggelijüket

"A reggelijüket ma én állom, mert szeretném megköszönni mindazt, amit másokért tesznek. Hogy olyan helyekre rohannak be, ahonnan más futva menekül." Ezekkel a megható sorokkal kezdődött az a levél, amit egy New Jersey-ben élő pincérnő, bizonyos Liz Woodward hagyott számla helyett a nála reggeliző két tűzoltónál.

 

 

route130

 

Tim Young és Paul Higgins aznap hajnali három óra körül tértek be a delrani bisztróba, hogy a műszak végeztével megreggelizzenek. Evés közben arról a tűzről beszélgettek, amit korábban eloltottak, ezt hallgatta ki véletlenül Liz. A fiatal nő a beszélgetést hallva úgy döntött úgy, hogy kifizeti a két férfi reggelijét.

Miután a két tűzoltó meghatva a pincérnő kedvességétől távozott, elhatározták, hogy viszonozzák Liz kedvességét. Tim Young még aznap közzétett egy Facebook-posztot, melyben arra kéri barátait, kollégáit és ismerőseit, hogy látogassanak el a Route 130 Dinerbe, és ha ott találják Lizt, adjanak neki busás borravalót.

És a férfi nem érte be ennyivel. Miután rábukkant arra a GoFundMe-oldalra, amit Liz tavaly decemberben indított, hogy pénzt gyűjtsön kerekesszékes édesapjának egy speciális autóra, megosztotta ezt is. A pincérnő eredetileg 17 ezer dollárt szeretett volna összegyűjteni, ám mióta Tim Young is megosztotta, egyre többen segítenek neki, így a mai napig több mint 38 ezer dollár gyűlt össze a számláján.