betöltés folyamatban...
Hírek

KISFALUDY PÁLYÁZAT 

2020.05.03. - 20:01

A KISFALUDY PÁLYÁZATNAK köszönhetően megújult szálláshelyünk és bővültek szolgáltatásaink a pihenni és feltöltődni vágyó vendégeink örömére.

KISFALUDY PÁLYÁZAT 

  • A kedvezményezett neve: DUKA-KING Vendéglátóipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
  • A támogatott projekt címe: RELAX WELLNESS BÜK 2017
  • Pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2017-00024
  • A szerződött támogatás összege: 41 287 529 Ft
  • A támogatás mértéke: 70 %

A projekt tartalmának bemutatása:

Jelen projekt közvetett célja Bük település fürdő és turisztikai térség, így ezáltal Magyarország turisztikai vonzerejéhez kapcsolódó szálláshelyek minőségének és szolgáltatási színvonalának emelése, kapacitásának bővítése, kapacitáskihasználtságának javítása, a Rigótanya Panzió és Étterem működéséből származó árbevételének és fenntarthatóságának növelése, annak érdekében, hogy a magyarországi kereskedelmi szálláshelyek meg tudjanak felelni a modern, XXI. századi turizmus kihívásainak és a vendégek igényeinek, elengedhetetlen a szükséges, fenntartható és minőségi szálláshely kínálat biztosítása.

 

A projektet keretében a meglévő szálláshelyek szobáinak bővítésére irányuló beruházásokkal indítjuk. Az épület földszinti részén 5 db, összesen 137,13 m2 alapterületű szoba kerül kialakításra, e mellett 2 db, összesen 46,2 m2 alapterületű szobával bővül a panzió.

További fejlesztésekként a panzió meglévő konyhájának teljes átépítése, “látványkonyhává” történő átalakítása fog megtörténni, valamint új wellness részleget alakítunk ki finn és infraszaunával, merülő medencével és természetesen a szükséges háttér infrastruktúrával (női és férfi mosdó, WC, zuhany, vetkőző; takarító eszköztároló helyiség).

Az udvar is megújul, új 21,45 m2-es medence, és egy napozóterasz épül.

Korszerű technológiát alkalmazva, megújuló energia hasznosításával kívánjuk az áramellátás egy részét biztosítani. A projekt harmadik szakaszában napelemrendszert telepítünk a panzió tetőszerkezetére.

A projekt keretében speciális igényeket kielégítő fejlesztések, szolgáltatások kerülnek kialakításra:

  • egészségturizmus – wellness, reform reggeli
  • aktív turizmus – kültéri megedence, de több férőhelyet tudunk biztosítani a kerékpározóknak, a Nordic Walking sportot űzőknek, vadászoknak, horgászoknak, akciós csomagjaink
  • kulturális turizmus – a városban megrendezésre kerülő hagyományőrző rendezvények alkalmával több férőhelyet tudunk biztosítani az érdeklődő hazai és külföldi túristáknak
  • táborok, csapatépítése – nagyobb férőhellyel és változatosabb szolgáltatásportfólióvan várjuk a cégeket, baráti társaságokat, csoportokat
  • állatbarát szálláshely – panziónk már jelenleg is fogad kis háziállatokkal érkező vendégeket

Hosszútávú céljaink a panzió látogatottságának és vendégkörének növelése, valamint az eddigi nyitvatartási időszak kitágítása (december, január).

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.10.31.

„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”