betöltés folyamatban...
Hírek

Maradj tovább Bükfürdőn!

2022.04.15. - 13:45

Új nyitvatartás a tavaszi élményekhez Bükfürdőn

Lassan, de biztosan megérkezett a tavasz: a megújulás, a feltöltődés ideje. És Bükfürdő újrafelfedezésére is alkalom az évszak, hiszen a Bükfürdő Thermal & Spa a testkezelésektől a szaunavilágon át a Cápabarlangig kínál tavaszi élménycsomagot az egész családnak.

Maradj tovább!

A tavaszi megújulás a nyitvatartásban is hoz újdonságot a Bükfürdőre érkezőknek! Április 15-től a fürdő minden nap 9 és 20 óra között tart nyitva, a szauna péntekenként és szombatonként még tovább: 9 és 21 óra között várja a vendégeket. 

A testkezelések, masszázsok a Medical Wellness-ben minden nap 9 és 18 óra között érhetőek el: legyen szó gyógyulásról vagy prevencióról. Hiszen az utóbbi két évben felértékelődött az egészségmegőrzés: Bükfürdőn pedig válogathatunk az egészségünket őrző lehetőségek közül, méghozzá úgy, hogy közben szórakozhat és pihenhet az egész család. A bükfürdői gyógyvíz gyulladáscsökkentő hatású, magnéziumtartalma pozitívan hat az izomműködésre, míg a szén-dioxid javítja a keringést. 

Cápabarlang és szénagőz

Nem túlzás, hogy a fiatalok és az idősek is gyógyulhatnak, regenerálódhatnak Bükfürdőn, ahol exkluzív testkezeléseket kínálnak a tavaszi felfrissüléshez a kávéolajos masszázstól a sörös méregtelenítésig. Az egész Dunántúlon egyedülálló alpesi széna gőzfülke csábítja is a Bükfürdőre érkezőket, a fűszeres relaxálást lágy, gyógynövényes szellő simogatása adja, a gőzhatás célzottan a nyakra, hátra irányul, így szív- és keringési problémákkal élő vendégek is élvezhetik. Természetesen a gyerekeknek is élmény a fürdőzés! Akkor is, ha még hűvös van a szabadban pancsolni: a Cápabarlang mellett beltéri csúszdák is várják a családokat.

Exkluzív és textilmentes

Tepidárium, gőzfürdők, infraszauna, aromaszauna, kültéri ördögszauna és finn erdei szauna is gondoskodik a vendégek ellazulásáról és felfrissüléséről a Bükfürdő Thermal & Spa szaunavilágában. Szaunakert is segíti a maximális ellazulást, valamint kültéri és beltéri hideg vizes merülőmedencék, Kneipp-medence és beltéri jakuzzi teszi teljessé a szaunázás élményét. Aromás szeánszok helyszíne is a szaunavilág, hiszen egész évben egyedi felöntésekkel készülnek a szaunamesterek. 

Ízek és kozmetikumok

Péksütemények, kávék, fagylalt, menüebéd is várja a Bükfürdő Thermal & Spa vendégeit. A Bistro1 és a MenüPont mellett a Café Siesta és a Lipóti Pékség szolgálják, hogy a gasztronómiában is teljes legyen az élmény Bükfürdőn.

A lazító-feltöltő nap után a gyógyvizet kozmetikumok formájában hazavihetik a vendégek, ugyanis arckrémektől testápolókon át tusfürdőkig készülnek kozmetikumok a bükfürdői gyógyvíz felhasználásával.

A krémekben és a pakolásban is érvényesülnek a gyógyvíz ásványi anyagai: a kalcium segíti a bőr megújulását, erősíti a bőrfelszínt, ezáltal lassítja az öregedést, a magnézium pedig hozzájárul a bőr feszességéhez. A tavaszi megújulás exkluzív állomásai lehetnek a fürdő saját márkás kozmetikumai, azok pedig tökéletes ajándékok akár anyák napjára, akár házassági évfordulóra. 

De nem is kell más apropó a pihenésre, a feltöltődésre, mint a tavasz: várja az egész családot a Bükfürdő Thermal & Spa!

 

forrás: https://happyfamily.hu